avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Litigii din contracte tip FIDIC, rosu. Caut avocat cu ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Litigii din contracte tip FIDIC, rosu. Caut avocat cu experienta in CAD(Comisia de Adjudecare a Disputelor) si arbitraj international dupa regulile ICC-ICA Paris.

Am cateva spete de CAD si un arbitraj dupa regulile ICC-ICA Paris. Are cineva experienta? Putem colabora?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Clarificare luna tatalui in caz de suprapunere + limita venituri in ccc bw_vision bw_vision Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Momentan sunt in CCC. Primul copil s-a nascut pe 6 septembrie 2021, al doilea pe 3 iunie 2023. ... (vezi toată discuția)
conditii pentru incheierea unui contract de asistenta juridica oanaportar oanaportar Institutie publica. Consilierul juridic angajat are o vechime in specialitate abia de 2 ani si jumatate. Institutia este parte intr-un proces foarte ... (vezi toată discuția)
Salut ,am următoarea dilema. sunt în concediu crestere copil ... poke09 poke09 Salut ,am următoarea dilema. Sunt în concediu crestere copil de o luna. As putea obțin venit pe perioada asta de 2 ani din contract de colaborare fără sa ... (vezi toată discuția)