avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul indemnizatie fost detinut politic conform Decret ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul indemnizatie fost detinut politic conform Decret 118/1990 si pensie de urmas

Buna ziua. O persoana persecutata politic de regimul comunist poate beneficia concomitent de indemnizatie acordata conform Decretului 118/1990 si de pensie de urmas? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariatm , utilizator 23:22, 11 Septembrie 2013
Indemnizatia de fost detinut politic poate fi cumulata cu pensia de urmas.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decretul 118/1990 MihaiBucur MihaiBucur [b]Buna seara! Am si eu o singura intrebare: In cazul decretului-lege 118/1990, prin care se stabilesc indemnizatii pt persoanele persecutate, detinute etc. in ... (vezi toată discuția)
Urmas dl 118/1990 GCris GCris Buna seara, sunt vaduva de fost detinut politic, beneficiar al legii 118/1990 si am beneficiat in aceasta calitate de indemnizatia de urmas de 200 lei pana in ... (vezi toată discuția)
Legea 118/1990 catzic catzic Buna ziua Am si eu o nelamurire. De curand am primit pentru bunicul meu confirmarea ca a fost luptator in rezistenta anticomunista si ca beneficiaza de ... (vezi toată discuția)