avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Scadenta anticipata
Discuție deschisă în Executare silită

Scadenta anticipata

In luna decembrie 2012 am castigat procesul impotriva unei banci legat de comisionul de risc . Nu ni s-a inapoiat inca CR . Am primit o somatie in luna iulie 2013. I -am rugat sa compenseze CR cu datoria ce o avem catre ei si apoi sa ne comunice daca mai inregistram restante . Totodata ni s-a solicitat sa depunem o copie legalizata a hotararii judecatoresti pe care le-am depus-o . Dupa o luna si jumatate de la adresa pe care le-am trimis-o am primit un telefon prin care ni se aduce la cunostinta ca s-a declarat scadenta anticipata a creditului . Mentionez ca daca mi s-ar fi restituit comisionul de risc nu as mai fi inregistrat restante la ei .
Ce pot face in aceasta situatie ?
Multumesc !
Daniela
Cel mai recent răspuns: daniela.h , utilizator 05:32, 11 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Ce sanse de castig am ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu banca florynh florynh In decembrie 2012 am castigat procesul cu banca in legatura cu comisionul de risc . Sentinta a fost executorie . In ianuarie am cerut compensarea restantelor ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata florynh florynh Buna ziua! Am un credit ipotecar.Am castigat in instanta anularea si restituirea comisionului de risc. Avand in vedere ca aveam restante,am solicitat bancii ... (vezi toată discuția)
Comision de risc covacif covacif buna ziua ,am un credit la faimoasa banca volksbank,de 122000 de franci elvetieni.lunar rata cu dobinda este de 633 franci si plus un comision de risc de 320 ... (vezi toată discuția)