avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire actiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire actiuni

buna dimineata !as vrea sa intreb pe cineva de specialitate ce trebuie sa fac ca sa pot vinde 2 certificate de actionar.sunt pe numele parintilor mei.tata a decedat,ma intereseaza daca mama poate vinde certificatul lui de actionar daca nu s-a mentionat in actul de partaj succesoral pe care l-am facut eu si mama in urma raposatului meu tata.se poate vinde chiar daca nu a fost mentionat in bunurile din succesiune?multumesc !
Nu poate vinde.

Prima data, solicitati supliment de certificat de mostenitor pentru acele actiuni si apoi va putea vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nikita 27 nikita 27 buna ziua.Mar interesa si pe mine o problema.am fost maritata in urma aceste ca satori am un copil si tatal lui a murit.am stat la mama raposatului si dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral...fara succesiune dezbatuta ? gigelas gigelas Buna seara, Pe rolul Judecatoriei,s-a inregistrat un proces de partaj succesoral. Dar,succesiunile dupa ambii parinti decedati,nu s-au dezbatut. Tatal a ... (vezi toată discuția)
Certificat actionar sif oltenia valcris valcris Buna ziua. In urma decesului unui parinte, 4 frati au mostenit un certificat de actionar la SIF Oltenia. Nu exista succesiune in urma decesului parintelui ... (vezi toată discuția)