avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare incendiu
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare incendiu

Buna seara! Daca un angajat al unui imobil din Germania, lasa o lumanare aprinsa si izbucneste un incendiu, asigurarea va acoperi prejudiciul? In imobilul respectiv este restaurantul unde lucreaza cel in cauza. El locuieste la un etaj superior, acolo a izbucnit incendiul. Persoana are contract de munca. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:54, 11 Septembrie 2013
Depinde de prevederile contractului de asigurare, daca angajatul are cumva, daca firma acopera riscul de daune provocate tertilor prin incendiere involuntara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare, acoperire daune incendiu provocat de angajat elena2424 elena2424 Buna seara! Daca un angajat al unui imobil asigurat, lasa o lumanare aprinsa si izbucneste un incendiu, asigurarea va acoperi prejudiciul? Va multumesc (vezi toată discuția)
Dauna kit13 kit13 buna seara am si eu o problema.... In dimineata zile de 24 sept 2011 in parcarea din fata blocului meu a luat foc un autoturism din cauza unui scurt ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa locuinta si bunuri izapopa izapopa Am incheiat asigurare facultativa la Carpatica, pentru locuinta si bunurile aferente acesteia, iar in urma incendiului societatea de asigurari refuza plata ... (vezi toată discuția)