avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din locuinta in caz de concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din locuinta in caz de concubinaj

Care este procedura pentru a evacua din locuinta unul din partenerii de concubinaj si anume barbatul, sa-i zicem "B", in cazul in care femeia, sa-i zicem "F" nu mai doreste sa continue relatia de concubinaj cu B. O despartire amiabila nu este posibila, apartamentul este proprietatea F, cumparat de parintii ei -scrie asta specific in actul de vanzare cumparare de la notar. F doreste evacuarea lui B din locuinta, cum se procedeaza, cui se adreseaza? Multumesc
Cel mai recent răspuns: calin1973 , utilizator 21:21, 12 Septembrie 2013
Precizati daca B are domiciliul din CI in proprietatea dnei F
Are buletinul facut pe acea adresa?Daca nu are buletinul facut pe acea adresa schimbati yala si gata, daca face scandal chemati politia .
B are buletin la acea adresa dar am uitat sa mentionez ca el este inca casatorita cu alta persoana de care nu a divortat si asta dureaza de peste 10 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj ella2389 ella2389 Buna ziua. As dori sa aflu cateva aspecte despre aceasta tema. Daca cineva a stat in concubinaj, timp de 7 ani ce implica despartirea? Trebuie sa subliniez ca ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)
Doresc să închei o relație de concubinaj. cum să evaluez, în vederea despăgubirii, valoarea lucrurilor care vor rămâne la mine? luiza44 luiza44 Buna ziua, va rog frumos cine ma poate lamurii cum pot proceda?! Traiesc intr o relatie de concubinaj de 6 ani , concubinul a venit in casa mea proprietate ... (vezi toată discuția)