avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare bunuri personale acte si scule firma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare bunuri personale acte si scule firma

buna seara
acum 3 ani am divortat iar fosta sotie mi-a oprit bunurile personale, actele si sculele firmei pe care o detin dinaintea casatoriei.care este procedura prin care imi pot recupera aceste bunuri?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 09:54, 12 Septembrie 2013
Art. 213 C. pen. Abuzul de încredere constă în însuşirea unui bun mobil al altuia, deţinut cu orice titlu, sau dispunerea de acel bun pe nedrept, ori refuzul de a-l restitui.
ce as putea face? politia nu face nimic de 3 ani ca doamna are relatii
Plangere la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare juridica a faptei Statescu Statescu Buna ziua! Cineva imi cere sa-l ajut cu 1 litru de benzina, pentru ca sa poata scoate din curte masina pana la statia de alimentare. Intotdeauna pastrez in ... (vezi toată discuția)
Masina imprumutata si refuz de restituire saeedelena saeedelena cu respect pentru oricine care poate sa imi dea un sfat si pentru cine nu am imprumutat masina unui ,,prieten,, pentru o zi si in aceeasi zi a fost implicat ... (vezi toată discuția)
Furt safiru safiru ce pot sa fac daca am locuit cu chirie la cineva si am plecat in strainatate iar persoana respectiva mi_a oprit lucrurile personale pt care sunt proprietar si ... (vezi toată discuția)