avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract chirie

Pot sa itnrerup contractul de chirie pe apartamentul unde stau? daca nu mai am bani sa platesc, ce se poate intampla cel mai rau? am doar 2 luni de cand stau in acel apartament, contractul este facut pe o perioada de 12 luni si este inregistrat la finante. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:40, 12 Septembrie 2013
Puteti discuta cu proprietarul si, de comun acord, puteti incheia un act aditional la contractul de inchiriere pe care sa-l depuneti la Administratia financiara.
Proprietarul va trebui sa depuna la finanteo data cu actul aditional si Declaratia 220 rectificativa.
Cunosc o situatie asemanatoare cand s-a reziliat contractul de inchiriere dupa 2,5 luni.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2013
itoma, utilizator
Daca exista incheiat contract de inchiriere,teoretic, acesta contine si clauza si conditiile de reziliere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de inchiriere Sabina18 Sabina18 Buna Seara Am un apartament care este dat in chirie,chiriasul tot amana data plati chiriei si nu a platit chestuielile blocului.Daca am dori sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ell65 ell65 1. Va rog respectuos sa-mi spuneti punctul dvs. de vedere daca un contract de inchiriere (ca act de administrare) incheiat pe o perioada mai mare de 5 ani (5 ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ell65 ell65 Am o problema cu contractul de inchiriere intre parintii mei si o terta persoana (juridica). Pe langa contractul de inchiriere depus la administratia ... (vezi toată discuția)