nasti23 a scris:
2. Respinge capatul de cerere privind plata penalitatilor de intarziere, ca neintemeiat.
Poate ca este tarziu si nu mai puteti face nimic in instanta. Ori poate ca da. Discutati cu avocatul dumneavoastra.
Daca in dosar ati depus hotararea adunarii generala din 24.04.2013 este firesc sa nu va foloseasca pentru trecut. Dar eu nu cred ca in asociatia dumneavoastra nu s-a discutat in comitetul executiv si/sau in vreo adunearea generala din 2000, 2001,.... 2013 si nu s-a scris in vreun proces verbal de aceste penalizari. Trebuia cautat si introdusa dovada la dosar ca procentul de penalizari a fost stabilit mult mai demult si nu acum la intentarea procesului.
Apoi, cred ca si fara a avea acest procent stabilit de asociatie, tot puteati sa obtineti penalizarile in instanta daca le calculati conform legii, adica acestui restantier actionat in judecata i se repartizau penalizarile aplicate de furnizori, proportional cu restantele sale, asa cum prevede legislatia in cazul inexistentei sistemului propriu de penalizari.