avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract de inchiriere

Contract de inchiriere spatiu comercial, pe durata nedeterminata, cu plata lunara a chiriei, incheiat intre proprietar=persoana fizica si chirias=SRL. Proprietarul doreste rezilierea unilaterala a contractului pentru neplata chiriei. Clauza de incetare prevazuta in contractul de inchiriere este: "reziliere unilaterală de către proprietar, prin notificarea scrisă a chiriașului, în cazul în care chiriașul nu a achitat la scadență chiria pentru două luni succesive".

Care este termenul de preaviz in acest caz, daca el nu este prevazut in contract?

Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2013
D_i_a, utilizator
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:21, 13 Septembrie 2013
Imediat
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Cand inceteaza un contract de inchiriere? minalex minalex sunt intr/o mare dilema,va rog sa/mi dati un raspuns: Am un contract de inchiriere intre doua societati comerciale,care stipuleaza la Art; 10 INCETAREA ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere persoana juridica laurentiuflorin laurentiuflorin Buna ziua. Sunt administratorul unei societati comerciale si vreau sa inchiriez un spatiu comercial ce apartine unei asociatii de proprietari. In acest moment ... (vezi toată discuția)