avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Referat de evaluare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Referat de evaluare

Buna ziua, doresc sa stiu in ce conditii pot cere intr-o cauza penala efectuarea unui referat de evaluare de catre Serviciul de Probatiune ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 12:31, 12 Septembrie 2013
Efectuarea unui referat de evaluare are loc la solicitarea procurorului sau a instanței, în cauzele cu infractori minori , dar și cu persoane majore care au comis infracțiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractori minori ovy ovy in cauzele cu infractori minori se mai recurge la efectuarea anchetei sociale??? sau s-a introdus efectuarea referatului de evaluare de catre Serviciile de ... (vezi toată discuția)
Centru de probare picika picika buna ziua azi am avut un proces,sunt inculpat la un dosar,art.215 alin 1,2,3....judecatoarea a amanat judecarea cauzei la data de 5 martie,zicand ca va ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online asdew asdew Buna ziua ! am cateva intrebari carea as dori sa vi le adresez ... acum cateva zile am cumparat prin intermediul internetului de la o persoana minora un produs ... (vezi toată discuția)