avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa sanctionez divulgarea salariului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa sanctionez divulgarea salariului?

Buna ziua,
pot sanctiona divulgarea salariului de catre un angajat (fie vorbim de propriul salar sau al altcuive) cu avertisment scris, daca acest lucru este prevazut in regulamentul de ordine interioara a firmei?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 12 Septembrie 2013
Daca divulgarea salariului de catre un angajat este stipulata in reg.intern ca fiind abatere disciplinara, atunci incalcarea acestei obliogatii poate duce la sanctionarea disciplinara a angajatului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara ovidiupintican ovidiupintican Buna. Am si eu o nelamurire, recent am fost sanctionat disciplinar cu avertisment scris. Motivul a fost ca nu am raspuns la telefonul de serviciu sefului meu ... (vezi toată discuția)
Concediere SimonaCristea SimonaCristea Buna ziua! Am o mare problema cu doi angajati(o coafeza si o manichiurista)! Au un comportament necorespunzator la munca, ca de exemplu: vorbesc urat cu ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire target - sanctiune pecuniara laura-jurist laura-jurist buna ziua angajatilor unei societati li s-a stabilit un anunit nr de procesari pe zi. acestia au refuzat sa semneze adresa de stabilire a targetului. mai ... (vezi toată discuția)