avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit facut si neplatit de cel care a folosit suma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit facut si neplatit de cel care a folosit suma

Daca in urma cu 5 ani tatal meu vitreg a facut un credit pt una din fiicele din prima casatorie si la un an dupa a murit,mama mea care nu a avut nici o treaba si care pana acum nu a stiut de credit este buna de plata in cazul in care fiica ,care pana acum a platit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george2104 , utilizator 11:51, 17 Septembrie 2013
Nici avocatului nu i se va raspunde.. ce conteaza ca e avocat? tot strain de contract e. Mergeti la notar sa obtineti un certificat de calitate de mostenitor, apoi la banca.
ok.multumesc frumos!
Daca si cat plateste mama, daca si cat plateste fiica depind de multi factori: s-a acceptat mostenirea, cum, s-a dezbatut, cum, cat a trecut de la ultima plata, cine a facut-o, pe numele cui, dovezi ca fiica e beneficiara creditului, valoarea lui raportat la mostenire, dovezi privind ce a insemnat respectivul imprumut pentru fiica (donatie, imprumut) si pentru tata...
Nimeni nu poate obtine informatii in nume propriul, dar poate obtine informatii in calitate de mostenitor.
Nu vad motivul pentru care banca ar refuza furnizarea de informatii, poate doar sa le conditioneze de anumie acte, atat.
Tatal dvs avea o asigurare de viata la banca. Verificati pentru ca in caz de deces, o mare parte a creditului se acopera de polita de asigurare de viata.
Mentionez ca aceste polite sunt obligatorii la sume mai mari de 10.000 euro credit.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit neachitat- posesor decedat apacareplange apacareplange Buna ziua. Vreau sa va aduc la cunostinta urmatorul fapt: mama a decedat acum 1 luna ( tata acum 5 ani), iar mama a avut doua carduri de credit( unul cu 3000 ... (vezi toată discuția)
Moștenirea și datoriile bancare. ce se întâmplă când decedatul n-a avut asigurare? alisss 92 alisss 92 buna seara mama mea a decedat si a avut un imprumut facut la banca si nu are asigurarea facuta daca deschid succesiunea eu mostenesc datoriile ei ? (vezi toată discuția)
Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)