avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Batran cu dementa senila
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Batran cu dementa senila

Buna seara

Avem pe scara intr-un apartament un batran singur, care sufera de dementa senila. Fiica lui vine doar cateodata seara si ii duce de mancare.cand a reusit intr-o noapte sa coboare din apartament era, facut pe el si mirosea ingrozitor. Problema noastra este ca el are in casa si aragaz si centrala si fumeaza.nu este un om care sa fie lasat singur si intr-o clipa de neglijenta poate sa provoace o nenorocire. Cui am putea sa ne adresam pentru ca degeaba am vorbit cu fiica lui si am tugat-o sa il duca la un azil, sa nu mai fie singur. Nu a facut nimic ...Batranul e singur in continuare. Stiti umva unde ne-am putea adresa?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:52, 12 Septembrie 2013
Diagnosticul este conformat de catre un medic? Sincer, cred ca nu este responsabilitatea niciunei institutii sa va ajute, decat fiica acestuia este in masura sa faca ceva. Eu personal, as cauta sa verific daca diagnosticul este corect, dupa care as depune o reclamatie la politie, pompieri, semnati mai multi vecini care aveti aceasta temera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai ... GeaninaM25 GeaninaM25 Buna seara! Ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai jos: Se poate obtine tutela pentru un batran care sufera de alzheimer, dar care nu mai are ... (vezi toată discuția)
Niște rude mi-au internat mama într-un azil fără ca eu să știu, am găsit-o doar cu ajutorul poliției. cum pot obține dreptul de tutore? Liliabdela Liliabdela Am mama cu diagnosticul de Alzheimer, internată într-un azil de bătrâni de niste rude binevoitoare fără ca eu, singura ei fiică, să pot să mai aflu ... (vezi toată discuția)
A doua executare silita pt continuarea pensiei de intretinere poate fi contestata? Vlad N. Vlad N. A doua executare silita pentru aceeasi decizie judecatoreasca, se poate contesta? S-a luat decizie in tribunal ca tatal sa ii plateasca fiicei pana la ... (vezi toată discuția)