avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Niște rude mi-au internat mama într-un azil fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Niște rude mi-au internat mama într-un azil fără ca eu să știu, am găsit-o doar cu ajutorul poliției. Cum pot obține dreptul de tutore?

Am mama cu diagnosticul de Alzheimer, internată într-un azil de bătrâni de niste rude binevoitoare fără ca eu, singura ei fiică, să pot să mai aflu ceva despre ea, intentia acestora fiind de a intra ilegal în posesia pensiei mamei mele si a locuintei acesteia. Am dat-o dispărută, am căutat-o 2 ani si am aflat prin intermediul procuraturii si a politiei, cărora le-am cerut sprijinul, că a fost dus-o la acest azil. Vreau să stiu cum pot obtine dreptul de tutore ca să o pot reprezenta la toate institutiile,, care sunt căile legale si unde trebuie să mă adresez.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliabdela , utilizator 09:32, 6 Noiembrie 2019
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesară formularea unei cereri/acțiuni de punere sub interdicție - la judecătoria de la domiciliul mamei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc stimată doamnă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in tutela a unui batran monulabrute monulabrute Buna ziua! Am 19 ani, din anul acesta devin studenta si am un venit de 1.200 Ron. Bunica mea este institutionalizata intr-o casa de batrani ce apartine DGASPC ... (vezi toată discuția)
Efectele punerii sub interdicție Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Familia cere sprijin pentru o persoană bătrână, bolnavă, bănuită ca senilă, pentru că refuză să se îmbăieze de 7 ani, refuză analizele medicale ... (vezi toată discuția)
Tutela Irina Gruber Irina Gruber Mama are multe probleme de sănătate, am o sora calcă care dorește ca soțul ei sa devină tutore (al mamei mele) sa o duca la azil,sa facă partajul așa ... (vezi toată discuția)