avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tutela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tutela

Mama are multe probleme de sănătate, am o sora calcă care dorește ca soțul ei sa devină tutore (al mamei mele)
sa o duca la azil,sa facă partajul așa cum vrea ea (in ianuarie 2017 a murit tata)și trebuie sa se facă actele de moștenire
după tata.
Întrebarea este dacă se poate face aceasta luare sub tutela chiar dacă eu nu sunt de acord
Cel mai recent răspuns: Irina Gruber , utilizator 18:12, 17 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Instanta sesizata cu o cerere de punere sub interdictie va hotari in functie de interesul bolnavului.

Mi e greu sa cred ca va fi numit tutore sotul surorii in conditiile in care dvs formulati cerere de interventie si solicitati sa fiti numita dvs tutore.

Ce diagnostic are mama dvs ? Ce varsta ? Cine se ocupa in prezent de ingrijire si supraveghere ?
E destul de ciudat sa fie numit tutore soțul surorii dvs., având în vedere ca sunteți în viata ambele fiice ale doamnei în cauza. Puteți sa va opuneți..
Mulțumesc mult pentru informatii
Mama are 83 de ani,mai multe accidente cerebrale.acum se afla internată la municipal și s-a pus diagnosticul de infarct cerebral.si-a revenit după ce 2 zile nu a avut nici o reacție. Nu știu Cum v-a evolua boala în continuare.
Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune! ContSters348026 ContSters348026 Buna va prezint si eu problema pe care o am,va rog sa ma ajutati cu un sfat.Tatal este decedat,mama bolnava cu certificat de handicap gradul I,mai am doua ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa, succesiune nedezbatuta elena6777 elena6777 Buna ziua.sunt din MANGALIA.bunica mea are o casa la DOROHOI pe care am pus-o in vanzare .In prezent locuieste in MANGALIA cu mine si parintii mei.Bunicul meu ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament, proprietar cu avc yellowtulip yellowtulip Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu intentia fratelui cel mic de vanzare a apartamentului parintilor! In contract sunt trecuti propietari mama care ... (vezi toată discuția)