avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

am si eu o intrebare,m-a oprit saptamana trecuta un echipaj de politie si mi-a iesit in fiola 0,71...si am fost dus la spital pt recoltare de sange,astept rezultatul...sunt constient ca o sa iasa peste 1,00 ..se poate face ceva ca sa nu mil anuleze,sa pot face o recalculare ceva,,,??
Buna seara,
E mai bine sa suportati rigorile legii. Poate asa aflati ca alcoolul si covrigul nu se pupa!
Daca nu aveti cozi sau altele asemenea o luati cu suspendare.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.87 alin.1 din OUG 195/2002, in functie de rezultatul probelor de sange o sa stiti mai exact in ce situatie sunteti, calculul retroactiv il puteti solicita dupa ce primiti rezultatul, este posibil in functie de situatia de fapt sa fie solicitat chiar de organul de urmarire penala, daca dosarul ajunge in instanta si va condamna, in urma hotararii ramase definitive permisul se va anula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Elizar68 Elizar68 Buna ziua, Evitand un inpact frontal cu un alt autovehicul care circula pe sensul meu de mers, datorita conditiilor nefavorabile ( fiind ploaie) am derapat si ... (vezi toată discuția)
Baut la volan layzee_7 layzee_7 Buna seara! Astazi, socrul meu, a fost prins la volan cu o alcolemie de 0.41 in aerul expirat. A refuzat sa semneze procesul verbal si a refuzat sa mearga ... (vezi toată discuția)
Rezultat alcoolemie : 0,81mg/l alcool pur in sange VOINICU VOINICU buna ziua, am fost depistat in trafic avand o alcoolemie de 0,49 in aerul expirat, am fost condus la spital ptr recoltarea probelor de sange, rezultatele fiind ... (vezi toată discuția)