am o mare problema si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am nascut in luna februarie anul acesta. Sotul meu mi-a depus dosarul pentru indemnizatie. Fiind si la doctorat mi-au tot cerut o groaza de acte si peste tot a durat mult sa le primesc. Avand in vedere ca ne mutam si am fost foarte ocupati si sotul a avut tare mult de umblat si l-au tot intors din drum, a intrebat la ghiseu pana cand poate duce dosarul. I s-a spus ca poate veni oricand cu el asa ca nu ne-am grabit, gandindu-ne ca se strang mai multi bani si ca nu sunt probleme. A 5 oara cand a mers cu dosarul i-am spus ca nu e buna ceva adeverinta de la scoala si atunci sotul le-a spus sa nu-l mai poarte si sa inregistreze dosarul iar doamna(alta decat prima) i-a spus ca oricum a depasit termenul...deci l-au plimbat de 5 ori in ,oc sa-i spuna din start ce lipseste de la dosar si i-au spus ca poate veni oricand apoi ca a depasit termenul... Dosarul e depus din luna iulie si acuma am aflat ca nu ne dau toti banii pentru ca am depasit termenul...Asta inseamna ca pierdem indemnizatia pe mai mult de 2 luni in conditiile in care eu ma incadrez la indemnizatia de 3400 lei pentru ca mi-am luat doar un an concediu... Sigur ca nu putem demonstra ca a fost de atatea ori si nici ce i-a spus doamna...Ce sa facem? E vorba de tare multi bani si nu stim care e solutia. Va rog mult sa ne ajutati cu un sfat!
Multumim anticipat!
Nu mai puteti face nimic adac nu puteti dovedi ca sotul dvs s afost plimbat cu sau fara motiv temeinic.
Totusi, incercati sa depuneti o sesizare la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială - in care sa relatati modul cum v-a fost solutionat dosarul pentru indemnziatia CCC.
Adresă e-mail : anps@prestatiisociale.ro
1. Sunteti mai veche aici pe forum, ati mai pus si alte intrebari, asa ca puteati sa intrebati si asta mai devreme.
2. - Termenul de depunere a cererii si a celorlalte acte la Primarie este de 60 de zile lucratoare de la data cu care doriti sa primiti indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).
- S-a depasit cumva acest termen?
- Daca s-a depasit acest termen atunci veti primi indemnizatie pentru CCC cu data depunerii actelor.