Buna ziua! Fostul sot are drept de vizita,acasa la fratele sau unde are si el domiciliu,in fiecare sambata intre orele 10.00-20.00. din 2009 abia acum si-a adus aminte de copil.i-am dat fetita intr-o sambata,dupa care nu a mai venit,in schimb mi-a facut reclamatie cum ca nu as vrea sa-I dau fetita. A venit acasa un agent de la politia de proximitate cand eu eram la service,a vorbit frumos cu fetita si a trimis-o in camera ei,pt a putea discuta cu mama mea. Din nefericire fetita a auzit toata discutia si i-a ramas intiparit in minted oar ce urmeaza sa patesc eu in urma reclamatiei – puscarie+amenda. Acum fetita nu mai vrea nici macar la telefon sa vorbeasca cu el,de plecat cu el nici nu vrea sa auda. Desi I s-a spus de la politie sa ma anunte macar la ce ora vine, el insista ca nu are o ora fixa si trebuia sa fiu acasa la ora care vine daca nu vreau sa ajung la puscarie pt nerespectarea hotararii judecatoresti. Vreau sa stiu daca eu sunt obligata sa stau inchisa in casa in fiecare sambata sa astept poate vine sau poate nu vine sa ia fetita si ce risc daca am treaba si trebuie sa plec pe la 12.00 de acasa si el inca nu a venit inca. Va multumesc!
Dvs puteti pleca, chemati pe cineva sa stea cu copilul acasa, faceti asa de cateva ori , iar daca nu vine va adresati instantei pt a cere schimbarea acestui program sau ma rog sa fie obligat sa anunte ca vine sau nu vine.
ok. si daca nu am cu cine lasa fata? e week-end totusi...toata lumea vrea sa se relaxeze,nu sa stea la cheremul meu,sau mai bine zis al lui. sunt nevoita sa o iau cu mine. deci el are drepturi si eu doar obligatii?
Doamna, daca nu a venit la ora 10, ii scrieti sms ca a fost asteptat si fiindca nu a venit, de la ora 11 la 13 va gaseste in mallul X, de la 13 la 16 in parcul y s.a.m.d.
Dupa terminarea zilei de vizita, scrieti-i un email sau daca nu are adresa email, din nou un sms in care va exprimati parerea de rau ca nu a profitat de ziua de vizita.
SMS-urile le descarcati in forma printabila si tipariti de fiecare data. Puneti aceste dovezi intr-un dosar. Fotografiati sms-urile pe telefon.
Informati-va de evenimentele culturale, artistice, sportive adecvate varstei copilului dvs. care se desfasoara in zilele de vizita si pe care le pierdeti datorita faptului ca l-ati asteptat si nu a venit. Le consemnati si le folositi cand veti avea nevoie.