avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la asociatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la asociatie

buna ziua sunt dat in judecata pentru datorii la asociatie , ce se mai poate face ? bani nu am sunt somer. mai sunt sanse sa ramanem in casa ? va multumes
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:28, 14 Septembrie 2013
ok, tribunalul nu poate reesalona in mai multe rate datoria ?
Am vazut ca mai acorda si esalonarea platilor in 3-4 rate.
sper sa ne inteleaga si sa o scoatem la capat, multumesc mult pentru raspuns
Dacă datoria se întinde pe mai mult de 3 ani intervine și prescripția și în felul acesta se va mai scădea puțin din datorie.
multumesc mult, e datorie de mai mult de 3 ani

Alte discuții în legătură

Incasare datorii viorica2012 viorica2012 Buna ziua, V-as ruga sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. figurez la Asociatia de proprietari cu debite si penalitati. As vrea sa platesc mai ... (vezi toată discuția)
Somatie executare top factoring de la executor judecatoresc lion06lion lion06lion Am primit o somatie de la un Executor judecatoresc in care se precizeaza ca daca nu achit in 48 de ore suma de 3500lei in contul Topfactoring va fi demarata ... (vezi toată discuția)
Conventie de inlesnire la plata a datoriilor sisoxy sisoxy Buna ziua, Am si eu urmatoare problema: unul dintre furnizorii asociatiei de proprietari, la care avem datorii de la fostul administrator impotriva caruia ... (vezi toată discuția)