avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocolul Silvic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocolul Silvic

Buna ziua.
Un Ocol Silvic fara contract are voie sa faca marcari in padurea mea?
Sau daca a facut marcarea prin documente falsa, se pedepseste?
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 07:56, 26 Septembrie 2013
E lenes, insa partial are dreptate.Cel putin cu privire la intinderea suprafetei de padure ce o aveti in proprietate.Altfel,orice plangere facuta de o persoana trebuie inregistrata si demarata cercetarea, acte premergatoare in cursul carora va putea solicita sa depuneti dovada calitatii de proprietar, adica certificatul de mostenitor.....Pana la urma tot acolo ajungeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva unui avocat luticus luticus Avocatul partii adverse administreaza in instanta in scris un probatoriu care nu corespunde realitatii cu scopul de a obtine o sentinta favorabila. Partea care ... (vezi toată discuția)
Plangere amenintare cu moartea ContSters362885 ContSters362885 Buna ziua, Aveti sa ma ajutati cu un link de model de plangere pentru amenintarea cu moartea? Sau ceva de ajutor ca sa stiu cum sa o fac foarte bine, va ... (vezi toată discuția)
Informatii solicitate de la banca traute traute Buna seara, am depus o fila CEC la banca, aceasta a fost refuzata la plata iar raspunsul bancii (in scris si dupa 11 zile) a fost: \"client inexistent/cont ... (vezi toată discuția)