avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politist implicat in rapirea copilului meu care imi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politist implicat in rapirea copilului meu care imi interzice accesul la copil

sunt tatal unei fetite in varsta de 10 luni iar, in ziua de 22/05/2013 mama fetitei a luat fetita de la domiciliul ei legal din belgia si a plecat in romania fara acordul meu.
precizez ca deja am demarat un proces de rapire internationala de minori.
concubina mea a fost ajutata sa plece cu minorul de la domiciliul de catre cumnatul ei care este politist in romania, caruia eu i-am facut o plangere penala la parchet in care specificam faptul ca domnul "x" politist la sectia "x" sa implicat foarte mult in rapirea minorului si la momentul respectiv si actual imi interzice sa imi vad copilul deoarece copilul meu se afla la locuinta dumnealui.
precizez ca cele precizate de mine in plangerea formulata la parchet de mine in mare parte sau adeverit pe parcurs deoarece copilul a fost localizat de catre cei de la ministerul justitiei in locuinta lui.
in aceste conditii ce sanse am ca domnul politist in cauza sa raspunda penal in fata legii si care ar fi sansele de reusita, avand in vedere ca domnul in cauza stia faptul ca mama copilului, impreuna cu copilul, sunt cautati de catre ministerul justitiei.
dar dumneata nu vrei sa intelegi ca teoretic copilul nu exista in romania, pt ca nu figureaza in registrele civile romane, eu nu va contrazic dar, vad ca dvs nu cunoasteti conventia de la haga care spune franc ca nici unul dintre parinti nu are dreptul sa plece cu un copil de la domiciliul fara acordul celuilalt, si iti mai dau un indiciu cad pleci cu un minor nu ai nevoie de cel putin un titlu de calatorie sau de un document de calatorie pt ca teoretic nu poti trece frontiera doar cu un extras de nastere si acela in olandeza, teoretic putea fi orice copil pt ca daca ar fi cum spuneti dvs ar putea sa vina sa mai ia unul cu acelasi document, asta am spus-o la general nu m-am referit special la cazul meu.
si asa cum am zis eu vreau ca persoana care a fost complice sa plateasca pe partea penala pt ca pe partea civila privind incredintarea minorului este aproape rezolvata.
Nu domnule avantajul meu este ca imi iubesc copilul foarte mult si il vreau langa mine
[Editat]
dar sa iti pun o intrebare, copilul nu exista oficial in romania nu are nici un act romanesc, in aceste conditii daca eu as merge si l-as rapi de langa mama asa cum a facut-o ea cum crezi dumneata ca ai putea sa il mai ei de aici, eu vreau ca copilul meu sa creasca in bune conditii si nu am sa ii interzic vreodata sa isi vada mama, asa cum face mama cu mine acuma pt ca doamna a facut acest lucru din alte motive nu din ceea ce crezi tu, nu sa purtat nimeni urat cu ea singura ei nemultumire era si este ca nu poate sa imi controleze conturile iar, in momentul de fata ea a incercat sa se foloseasca de copil, asa ca exista mame si mame si sa nu uiti ca si tati pot fi o mama buna.
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
Admin, administrator
inainte de a vb de caracterul cuiva trebuie mai intai sa il cunosti si nu eu m-am razbunat pe mama prin copil ea sa razbunat si planuia cu parinti ei si frati ei sa ia copilul si sa vina in romania pt ca asa are sa primeasca pensie pt copil si are sa traiasca linistita dar, copilul meu nu este si nici nu va fi o sursa de venit pt cineva asa ca mai lasatima cu mamele pt ca cunosc destule cazuri cand mamele decat profita iar, in cazul meu adevarul il cunosc doar eu, si te asigur eu ca eu nu sunt agresiv si poate doamna este agresiva.
cat de agresiv poate fi un om care pleaca la munca la ora 5 dimineata si se intoarce acasa la 8 seara, va ascult parerea,
si va mai intreb ceva imaginativa ca aveti o nepotica de 8 ani care locuiesta impreuna cu dvs iar sotia va spune sa o dati afara din casa, astept comentariile,
asa ca term cu datul parerii pt ca va dau eu cazuri cate vreti cand mama este agresiva si materialista.
pt domnul avocat stie tot in special, incredintarea unui minor se judeca acolo unde are domiciliul minorul nu la moscova ca asa ai dumneata chef, eu nu sunt avocat dar, am citit si codul civil roman si pe cel belgian si conventia de la haga care spune ca rapirea indeplineste conditiile atunci cand deplasarea si retinerea minorului sa facut de unul dintre parinti fara acordul celuilalt, atata timpp cat parintele care a rapitor nu a avut o hotarare sau un orice fel de intelegere conform legii in vigoare din tara unde minorul isi are domiciliul indiferent de nationalitatea minorului, cititi domnule legile pt ca justitia in alte parti nu se face ca in romanica cu amanarea cauzei la infinit, ba odata ca este lipsa de procedura, alta data ca mai stiu eu ce si uite asa trec anii si prescrie fapta, aici in belgia daca nu te prezinti cand esti citat cauza se judeca pt ca se intelege ca nu te intereseaza, se amana numai atunci cand depui intampinare din timp la dosar cu motivele pt care nu poti veni
[Editat]
si toate astea de ti le-am spus nu au legatura cu cauza mea si sa nu uiti ca poate mai avem si noi neamuri prin romanika care sunt avocati si ne spun cum functioneaza sistemul.
iar asa cum iti zicea domnul de mai sus, stii ca in america daca un parinte pleaca de la domiciliul cu minorul fara sa il instiintez pe celalalt parinte este fapta penala si se pedepseste cu inchisoarea.
si nu crezi ca eu vreau sa bag mama copilului meu la puscarie eu vreau sa am acces la copilul si il pot lua in vizita la mine, asta in conditiile daca s-ar intampla ceea ce spui dumneata, iar daca se intampla ceea ce ti-am spus eu, nu am sa ii interzic mamei dreptul ei de mama asa cum face ea cu mine.
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
Admin, administrator
roucoups76 a scris:

si exact asta sa intamplat a fost trimisa o cerere de returnare a minorului la domiciliul sau legal de catre ministerul justitiei din belgia catre ministerul justitiei din romania, iar dupa trei luni da cautari cei din romania au reusit sa o localizeze impreuna cu copilul iar, la aceasta ora dosarul a fost transmis tribunalului bucuresti.


Buna ziua stimate domn.
İmi permit sa va fac o remarca referitor la exprimarea dumneavoastra, ceea ce ma duce cu gandul ca mama nu a plecat degeaba in Romania. Cu siguranta a avut motivele ei si a interesat-o binele lui.

Copilul nu este un colet postal pe care mama este obligata trebuie sa il "returneze".

Copilul este o fiinta umana.

De ce nu incercati o mediere cu mama? Personal, nu cred ca nu va accepta sa vorbeasca cu dumneavoastra, dar daca in trecut ati timorat-o, normal ca a ales calea spre tara natala, unde poate ii va fi mai usor sa creasca acest copil. Copilul nu trebuie indepartat si de rudele materne.

İncercati calea medierii, apoi daca nu se rezolva urmati alte cai. Atatea plangeri penale o pot afecta (pe scurt, ma refer la alaptat si sper sa intelegeti).

Alte discuții în legătură

Cazier ue AliasAix13 AliasAix13 Buna ziua, as dori sa stiu numai daca in cazul in care comit o infractiune pe teritoriul unui stat UE si este inscrisa in cazierul judiciar al tarii respective ... (vezi toată discuția)
Mandat german de arestare preventivä maria schneider maria schneider Pe numele meu s-a emis in Germania un mandat de arestare preventivä,motivul fiind räpire minor. Sotul meu german dupä patru ani de cäsätorie a trecut la ... (vezi toată discuția)
Pot fi extradata în italia sau exista riscul de a face închisoare ... Iulia Iulia Pot fi extradata în Italia sau exista riscul de a face închisoare în România dacă am fost condamnată cu executare în italia pentru o faptă care nu este ... (vezi toată discuția)