avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politist implicat in rapirea copilului meu care imi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politist implicat in rapirea copilului meu care imi interzice accesul la copil

sunt tatal unei fetite in varsta de 10 luni iar, in ziua de 22/05/2013 mama fetitei a luat fetita de la domiciliul ei legal din belgia si a plecat in romania fara acordul meu.
precizez ca deja am demarat un proces de rapire internationala de minori.
concubina mea a fost ajutata sa plece cu minorul de la domiciliul de catre cumnatul ei care este politist in romania, caruia eu i-am facut o plangere penala la parchet in care specificam faptul ca domnul "x" politist la sectia "x" sa implicat foarte mult in rapirea minorului si la momentul respectiv si actual imi interzice sa imi vad copilul deoarece copilul meu se afla la locuinta dumnealui.
precizez ca cele precizate de mine in plangerea formulata la parchet de mine in mare parte sau adeverit pe parcurs deoarece copilul a fost localizat de catre cei de la ministerul justitiei in locuinta lui.
in aceste conditii ce sanse am ca domnul politist in cauza sa raspunda penal in fata legii si care ar fi sansele de reusita, avand in vedere ca domnul in cauza stia faptul ca mama copilului, impreuna cu copilul, sunt cautati de catre ministerul justitiei.
In mod incredibil am scris mult dar s-a sters...aiurea...

Trebuie sa intelegeti ca problema dvs. exista in Romania si nu in Belgia.
Orice faceti in Belgia poate fi contracarat in Romania.
Va dadusem explicatii mai largi dar s-a sters aiurea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier ue AliasAix13 AliasAix13 Buna ziua, as dori sa stiu numai daca in cazul in care comit o infractiune pe teritoriul unui stat UE si este inscrisa in cazierul judiciar al tarii respective ... (vezi toată discuția)
Mandat german de arestare preventivä maria schneider maria schneider Pe numele meu s-a emis in Germania un mandat de arestare preventivä,motivul fiind räpire minor. Sotul meu german dupä patru ani de cäsätorie a trecut la ... (vezi toată discuția)
Pot fi extradata în italia sau exista riscul de a face închisoare ... Iulia Iulia Pot fi extradata în Italia sau exista riscul de a face închisoare în România dacă am fost condamnată cu executare în italia pentru o faptă care nu este ... (vezi toată discuția)