avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre infractiuni in administrarea unui bloc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre infractiuni in administrarea unui bloc

Buna ziua,

Puteti va rog sa-mi indicati si mie unde si ce as putea sa citesc care sunt infractiunile pentru care un administrator de bloc si un presedinte de asociatie de proprietari ar putea fi incriminati?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Emilstoian92 , utilizator 13:30, 31 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul in care primaria nu isi face treaba , poti sa lovesti in ei frumos : Corpul de control al prefectului ( judetului ) , apoi MAI ... ti-am dat ideea si cum a spus domnul avocat promarci ...
Daca un administrator de bloc atribuie un contract unei firme de casa ca sa spun asa fara licitație este infracțiune penală sau contravenție? Ma refer la o firma de lifturi. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua , Cine poate verifica o asociatie de proprietari si care sunt persoanele indreptatite sa face aceste verificari? Multumesc! (vezi toată discuția)
Nu se poate face nimic? - probleme in asociatia de proprietari kantorm kantorm Am fost la Asociatie cerand sa se faca o sedinta clarificatoare in ceea ce priveste plata caldurii si reparatiilor din subsol, a spatiilor comune. Oamenii au ... (vezi toată discuția)
Buget de venituri si cheltuieli mirceatintisan mirceatintisan Buna ziua! Ce lege, eventual articol reglementeaza obligatia de a avea \"buget de venituri si cheltuieli\" intr-o asociatie de proprietari? Ce sanctiuni poate ... (vezi toată discuția)