avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare datorii fost proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare datorii fost proprietar

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie cu fostul proprietar de la care am cumparat un apartament in sensul ca prin contract l-am lasat sa mai stea 2 luni si la final am incheiat un proces verbal prin care si luat angamentul pe de o parte sa repare stricaciunile constate de noi si sa-si achite costurile la intretinere, enel, gaze, etc.

Problema e ca nu a facut nimic din ce a zis si doar ma duce cu vorba.

Il pot da in judecata ? In contract si proces verbal sunt trecute toate lucrurile pe care trebuie sa le faca si nu le-a facut.

Acum culmea sta tot in bloc la un alt vecin care la lasat sa stea fara niciun contract pana isi gaseste in alta parte.

Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 13:16, 15 Septembrie 2013
da...il puteti actiona in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plaja pe acoperisul blocului SorinTarnaveni SorinTarnaveni Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de locuinte si de aici vine toata problema.Exista obiceiul unor vecini de a face plaja pe bloc dar acest obicei duce la ... (vezi toată discuția)
Cum te lupti cu abuzurile enel? Cristianl05 Cristianl05 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista sanse de reusita pentru un proces contra Enel bazat pe situatia urmatoare pentru care prezint cateva detalii. O ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind contractele consumatorului cu enel krystal50 krystal50 Maconfrunt cu urmatoarea situatie , fapt ce am ramas fara lumina si fara apa. Urmare divortului si partajului, proprietatea mea , vecina cu a fostului sot ... (vezi toată discuția)