avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Somatie - titlu executoriu?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Somatie - titlu executoriu?

Buna ziua,

Am ridicat de la posta o somatie in care sunt instiintata ca am de platit 520 lei ( suma datorata *2 ?). Natura obligatiei fiscale: amenzi auto.

Problema este faptul ca nu-mi amintesc de aceasta amenda. Exista vreo posibilitate sa aflu despre ce amenda este vorba? Pot suna sau trimite un mail?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:11, 15 Septembrie 2013
Da, puteti suna /email-a dar nu cred ca o sa se oboseasca sa va raspunda nimeni, nici nu ii intereseaza dealtfel. Concret puteti doar sa contestati in 15 zile somatia respectiva si veti afla ce amenda este in spatele ei.
Probabil este o amenda pt taxa de drum, v-au inregistrat cu aparatura specifica. Dar si asa trebuia sa v-o trimita acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta masina vanduta Ana-Maria S Ana-Maria S Buna ziua, Am vândut o mașină în 2015, iar în 2016 am primit o amenda rovinieta, iar ulterior am trimis un mail la CNAIR cu contractul de vanzare si ... (vezi toată discuția)
Necomunicare pv contraventie am primit instiintare si am comunicat ... doctorATU doctorATU Necomunicare PV contraventie Am primit instiintare si am comunicat datele de contact apoi a coincis cu perioada vacantei si nu am fost la domiciliu pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera din italia quasar quasar Am primit prin posta 5 amenzi rutiere din Italia petrecute in aceeasi zi acum un an si 4 luni. Este vorba de utilizarea unei strazi cu acces ... (vezi toată discuția)