avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul vanzare cumparare pe verso factura este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul vanzare cumparare pe verso factura este valabil?

Buna ziua,
Contractul de vanzare cumparare care este tiparit pe verso fiecarei facturi este valabil?In momentul semnarii de primire a facturii de catre cumparatror, acesta a luat la cunostinta despre clauzele contractuale ( fapt precizat pe factura).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:02, 16 Septembrie 2013
Este valabil daca reiese clar acordul de vointa si buna credinta a partilor cu privire la respectivul contract. Dpmdv, acest tip de contract este usor anulabil daca cel care a semnat factura spune ca nu stia de ce scrie pe spatele ei, respectiv ca acolo se afla un contract etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este valabil contractul de vanzare cumparare tiparit pe verso factura? ddianna ddianna Buna ziua, In cazul unei firme de distributie produse alimentare, pe spatele fiecarei facturi, este tiparit un contract de vanzare cumparare.Pe factura se ... (vezi toată discuția)
Factura tine loc ptr contract?? lilianaG lilianaG o factura are aceiasi valoare ca si contractul daca are pe verso toate informatiile ?? merci tuturor:D (vezi toată discuția)
Contract pe spatele facturii legal? bbn_1982 bbn_1982 Eu, s.c. am cumparat de la alta firma niste marfuri pe baza de factura. Pe spatele facturii, este un contract cu 1% penalitati ptr fiecare zi intarziere. Am ... (vezi toată discuția)