avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal- schimbare data incheiere contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal- schimbare data incheiere contract

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum pot sa modific ,, data incheiere contract,, , deoarece a fost introdusa gresit si s-a preluat asa din vechiul program? Se mai poate modifica?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anieta , utilizator 09:15, 17 Septembrie 2013
Exista in dreapta butonului incetare un buton numit "corectie", accesati butonul si faceti corectia! Este normal sa mai si gresim suntem oameni, nu este un capat de tara. Bafta!
@ anieta

Data incheierii c.i.m. au data de incepere a activitatii , doriti s-o modificati / corectati?
Data incheierii CIM as vrea sa o modific.

Multumesc!
trandafir2

Multumesc! Am reusit. Mi-ati fost de mare ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal sanducatanas sanducatanas Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta ... (vezi toată discuția)
Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Modificare contract zxz19 zxz19 Buna ziua la un contract individual de munca in care se prevedea ca angajatul lucreaza la sediu angajatorului, se poate face act aditional prin care sa se ... (vezi toată discuția)