avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire cladire pe teren categoria pasune
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire cladire pe teren categoria pasune

Buna ziua, as dori să stiu in ce conditii se poate construi o cladire de uz si interes public pe un teren situat in intravilan,avand categoria de folosinta pasune, dat fiind faptul ca este intrezisă prin Ord. 34/2013 schimbarea destinatiei terenului păsune. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tpopa , utilizator 10:48, 21 Septembrie 2013
Daca aveti dubii va putet adresa cu o sesiuzare la Disciplina in constructii , singura entitate care poate verifica actele ce au stat la baza autorizatiei .
va multumesc pentru raspuns. Doream totusi sa stiu in ce conditii poate fi eliberata o aut. de construire..deocamdata ea nu există , deci nu e cazul sa fie sesizata inspectia in constructii, şi urbanistul de la primarie spune ca e vorba de pasune, motiv pt care nu ar putea sa elibereze autorizatia , iar eu doresc sa ma conving daca are sau nu dreptate! Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Tpopa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie construire locuinþã pe pajiºte ! Tpopa Tpopa Bună seara, aş dori informaţii privind obţinerea autorizaţiei de construire locuinţă pe un teren păşune intravilan (intravilan , conforrm noului ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)
Teren intravilan pasune cosnel cosnel Detin 600 mp teren intravilan cu categorie de folosinta pasune pe care doresc sa construiesc locuinta. Prin PUZ terenului i s-a aprobat destinatia de ... (vezi toată discuția)