avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Domiciul fiscal diferit de sediu social
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Domiciul fiscal diferit de sediu social

Buna ziua,
Sunt din Focsani, dar locuiesc in Bucuresti de cativa ani; in continuare am domiciliul in Focsani. Mi-am infiintat un pfa de curand cu sediul social in Bucuresti. Parintii mei au apartament in Bucuresti, dar eu nu mi-am schimbat domiciliul aici. Am vrut sa imi fac pfa pe apartamentul parintilor, dar au fost anumite probleme la administratia de locatari si nu mi-au permis, asa ca mi l-am facut pe apartamentul unei rude din Bucuresti.
Acum trebuie sa declar pfa-ul la aministratia financiara si nu stiu unde trebuie sa ma duc. Am incercat la administratia sect 2 unde este sediul social al pfa-ului, iar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa ma duc in Focsani, unde este domiciliul meu sa il declar. Am dat si un telefon la o alta administratie din Bucuresti, sa verific informatia si mi-au spus acelasi lucru. Nu mi se pare logic sa imi fac sediul social in Bucuresti si sa ma trimita in Focsani sa il declar. Ma poate lumina cineva?! :)
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 13:56, 18 Septembrie 2013
sa va fie de folos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare fiscala pfa Lucican2010 Lucican2010 Am inregistrat un PFA in Timisoara si am domiciliul in Bucuresti. Sediul profesional l-am declarat in Timisoara (contract de comodat). Unde trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu pfa nikaremus nikaremus Care este procedura pentru schimbarea adresei de domiciliu si de functionare PFA (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)