Sunt angajata unei societati din aprilie 2008 .Luna aceasta am luat concediu de odihna pe anul 2008.Nu mi-am primit salariul pe luna februarie si nici banii pe concediu patronul afirmand ca are probleme financiare Dupa concediu mi-am dat demisia. Ce pot face sau unde ma pot adresa pentru a-mi recupera banii? Din cate am inteles restaurantul a fost scos la licitatie de catre fisc datorita unei datorii neplatite de patron
Sunteti sigura ca s-a ajuns deja la licitatie? De regula, Finantele trimit somatie insotita de titlu executoriu si dupa aceea pun poprire pe conturile firmei.
Procedura prevazuta de Legea nr. 85/2006 este una extrem de greoaie. Trebuie sa faceti parte din Comitetul Creditorilor. Intrucat "licitatie" presupune existenta unui dosar pe rol la sectia a VII-a comerciala a Tribunalului, eu m-as duce la Finante si le-as solicita date despre litigiu, stadiul lui etc. si i-as instiinta ca firma trebuie sa-mi plateasca o datorie in cuantum de x lei reprezentand drepturi salariale.
Notificati si firma ca, in 5 zile, sa va efectueze plata (desi este de drept in intarziere); in cazul in care nu primiti banii, introduceti actiune la sectia conflicte/litigii de munca a Tribunalului. Actiunea este scutita de taxa de timbru.
Salariu neprimit
fenea
Sunt angajata unei societati din aprilie 2008 .Luna aceasta am luat concediu de odihna pe anul 2008.Nu mi-am primit salariul pe luna februarie si nici ... (vezi toată discuția)