avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere - sedinta de informare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere - sedinta de informare

Consilierul juridic care nu e mediator autorizat poate invita o parte la şedinţa de informare privind medierea, la cererea celeilalte părţi? Unde vor fi convocate părţile pentru şedinţa de informare?Invitaţia va lua aceiaşi formă pe care o folosesc mediatorii autorizaţi, model tip ce se găseşte pe site-urile unor mediatori?
Multumesc pentru primirea calduroasa!:) Entuziasmul si increderea trebuie sa ne-o pastram indiferent de conditii, altfel nu facem nimic, ceea ce este valabil indiferent de domeniul activitatii, chiar si cand vorbim de mediere. Asa ca mergem inainte!
Succes si cat mai multe medieri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de mediere facuta de consilierul juridic Nicoleta02 Nicoleta02 Buna ziua, Doresc sa va intreb daca se poate transmite invitatia la mediere din partea consilierului juridic angajat al societatii care a formulat cererea? ... (vezi toată discuția)
Certificat de informare de depus la instanta popescumierleanu popescumierleanu Buna dimineata. Cat costa un certificat de informare obligatoriu pentru dosarul depus deja in instanta privind litigiul unei succesiuni. Sigur partile nu se ... (vezi toată discuția)
Procedura invitatie la sedinta de informare Birou de Mediator - Luana Nistea Birou de Mediator - Luana Nistea Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Reclamantul este obligat sa parcurga procedura de informare. Ar fi in regula daca reclamantul ar trimite, in ... (vezi toată discuția)