avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde pot verifica daca firma este radiata?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde pot verifica daca firma este radiata?

as dori sa aflu si eu unde sau cum pot afla daca o firma pe care am avut+o cu ceva vreme in urma este radiata,mentioney ca estre vb de o firma facuta prin 2004 pe care nu am avut activitate si o perioada a venit instiintari de la posta pentru recomandate,cred in legatura câu firma
Cel mai recent răspuns: Aldea Mircea , utilizator 16:13, 12 Februarie 2025
La Registrul Comertului.
pe ... www.mfinante.ro
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
trandafir2, moderator
multumesc frumos
Doresc să aflu o firmă la care am lucrat in anul2001 firma se numește T.light patronul era un italian Toni Catanzaro și magazin pe calea moșilor
Doresc să aflu o firmă la care am lucrat in anul2001 firma se numește T.light patronul era un italian Toni Catanzaro și magazin pe calea moșilor nu știu cui și j

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani vechime neplatiti de angajator firma falimentata aioaneicezar aioaneicezar In perioada 1999-2010 am lucrat la o firma privata, firma fiind aproape falimentata am plecat in alta parte. Nu demult am aflat ca doar 2 ani din cei 11 au ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi mai am ,daca firma la care am lucrat si-a schimbat denumirea? tanis tanis Am lucrat la o firma care din doi in doi ani se inchidea si se redeschidea cu o alta denumire,avand aceeasi directori si aceeasi activitate.Eu am avut ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma matculina matculina BUNA ZIUA. am infiintat o societate in 2001. am activat cu ea pina in 2002, dupa care treaba nu a mai mers si nu am mai efectuat nici o activitate cu ea dar am ... (vezi toată discuția)