avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde pot verifica daca firma este radiata?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde pot verifica daca firma este radiata?

as dori sa aflu si eu unde sau cum pot afla daca o firma pe care am avut+o cu ceva vreme in urma este radiata,mentioney ca estre vb de o firma facuta prin 2004 pe care nu am avut activitate si o perioada a venit instiintari de la posta pentru recomandate,cred in legatura câu firma
Cel mai recent răspuns: misa80 , utilizator 20:51, 17 Septembrie 2013
La Registrul Comertului.
pe ... www.mfinante.ro
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
trandafir2, moderator
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire ovidiu2317 ovidiu2317 Un prieten,a deschis o firma in 2006 care n-a functionat deloc.,pt.ca a primit viza de Canada si a plecat in graba din tara.S-ar mai putea activa?Nu a ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma matculina matculina BUNA ZIUA. am infiintat o societate in 2001. am activat cu ea pina in 2002, dupa care treaba nu a mai mers si nu am mai efectuat nici o activitate cu ea dar am ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva fiscal astridamel astridamel Cum pot afla daca un srl este activ sau inactiv fiscal? Firma nu este desfiintata sau radiata dar nici nu a mai avut vreun fel de activitatae de circa 3 ani. (vezi toată discuția)