avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare notariala act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare notariala act vanzare cumparare

Buna seara!
Sunt interesat daca se pote face o rectificare notariala a unui act de vanzare cumparare a unui teren, la 3 ani dupa decesul vanzatorului. In baza unui astfel de act vecinul meu si-a pozitionat terenul in asa fel incat acesta sa cuprinda o parte din terenul meu, iar acum a depus plangere la politie revendicand portiunea de teren respectiva.
Mentionez ca niciunul dintre noi nu posedam cadastru si intabulare, iar in actul initial de vanzare cumparare al vecinului terenul acestuia nu era pozitionat, nu erau trecute vecinatatile, el avand o suprafata mult mai mare de teren, in locatia respectiva, fara acte.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 23:50, 17 Septembrie 2013
nici vorba...
si ma mir ca-i titlul dvs rectificare notariala...care-i o aiureala


va pozitionati dupa o granituire a proprietatii dvs
Nu inteleg ce este o aiureala... Vecinul lui a facut la notariat un act numit "incheiere de completare"
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
electricnel, utilizator
asa si...
ce a completat notarul daca asa cum spuneti...nu'i cadastru si intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta de suprafata teren magdalena111 magdalena111 Buna ziua, Am cumparat un teren a carui suprafata reala este mai mare decat in acte. Diferenta de suprafata este de 11%. Cum as putea sa trec si aceasta ... (vezi toată discuția)
Vanzare/cumparare teren intravilan cu suprafata diferita in act proprietate fata de cadastru Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren intravilan. Pe actul de proprietate al vanzatorului este trecuta o suprafata de 9000 m patrati. Terenul este inscris ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)