avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vizionare invalid
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vizionare invalid

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o chestie. Se prezinta urmatoarea situatie: un cetatean semneaza un contract de vizionare cu o agentie pt vizionarea unui apartament. Se viziteaza apartamentul iar dupa vizita cetateanul afla de la proprietar ca el nu are contract cu agentia, deci nu vrea sa faca afacerea prin agentie. Daca agentia nu a avut contract cu proprietarul, nu devine nul contractul de vizionare pentru imobilul respectiv?
Cel mai recent răspuns: CristiSLK , utilizator 09:01, 19 Septembrie 2013
Nu. E perfect valabil.
In primul rand, multumesc pentru raspuns. Insa, nu inteleg de ce ar fi valabil. E ca si cum eu as semna un contract cu Dvs cum ca va vand apartamentul vecinului, cu toate ca nu am nici un act care sa ateste acest lucru. Gresesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii agentie imobiliara arghmaitie arghmaitie Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am incheiat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara si am niste intrebari vis-a-vis de acest \"contract\". In ... (vezi toată discuția)
Contract de vizionare agentia imobiliara Marius1118 Marius1118 Buna ziua, De curând am achiziționat un imobil. Prima vizionare a fost făcută cu un agent imobiliar. Pana sa ajung la imobil, agenta a completat un ... (vezi toată discuția)