avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Clasificare tip confort imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Clasificare tip confort imobil

Buna ziua.
La masa succesorala intra un imobil (apartament 2 camere).
La notariat s-au stabilit taxe dupa grila din 2013 pentru un apartament de 2 camere confort I.
Desi suprafata de 23 mp nu poate fi pentru un apartament confort I, in ultimul act al apartamentului nu este specificat ce tip de confort este. Noi stim ca este confort II dar nu avem scris nicaieri.
Unde si cum putem sa procedam pentru a afla exact ce tip de confort este pentru a putea stabili o valoare corecta a apartamentului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlexStoica , utilizator 18:00, 23 Septembrie 2013
Suntem din Bucuresti. In grila notaraiala este specificata valoarea apartamentelor in functie de gradul de confort, insa noi nu avem specificat gradul de confort pe actele apartamentului. De aici a aparut "problema".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare asociatie proprietari AlexStoica AlexStoica Buna ziua. La masa succesorala intra un imobil (apartament 2 camere). La notariat s-au stabilit taxe dupa grila din 2013 pentru un apartament de 2 camere ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pretul/mp la balcoane inchise Ioan1122 Ioan1122 Buna ziua! Avem urmatorul scenariu: un apartament cu 3 camere de vanzare, renovat cu instalatia electrica si sanitara schimbata, la etajul 3/4, suprafata ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament vatra luminoasă cochintu cochintu salut tuturor.as avea o intrebare daca exista cineva care poate sa-mi raspunda.de fapt este vorba de o informatie,la cat este evaluat in grila notariala un ... (vezi toată discuția)