avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces verbal de negociere CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces verbal de negociere CCM

va rog sa ma ajutati cu un model de proces verbal de negociere a CCM si finalizare a negocierii .
multumesc
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 21:33, 18 Ianuarie 2014
Proces verbal de negociere a CCM la nvel de unitate – model
[ link extern ]

[ link extern ]
Daca in procesul verbal de negociere s-au trecut aspecte care s-au negociat pentru ccm si partile nu au fost de acord doar asupra unui singur aspect legat de acei indici de salarizre. putem spune la sfarsit ca partile nu s-au inteles si nu se poate incheia ccm doar pt acest singur aspect?
Daca partile nu au ajuns la un acord comun cu [privire la semnarea ccm se poate trece motivul pentru care nu s-a decis incheierea si semnarea ccm-ului in procesul-verbal.
Chiar daca acesta este doar unul singur din toate aspectele trecute in PV?

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Chiar si daca asupra unui aspect nu s-a ajuns la un acord pentru semnarea ccm-ului

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua si LA MULTI ANI ! Am o intrebare , firma la care lucrez are CCM valabil pina in mai 2014, dupa aceasta data ce se intimpla, nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Termene negociere ccm Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu calcularea termenelor privind negocierea CCM (expira in 30 nov), negociere la initiativa angajatorului. Nu reusesc deloc, ... (vezi toată discuția)
Ccm comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, As dori si eu sa-mi spuneti etapele incheierii unui CCM pana la faza de negociere (aici nu se va opri...) si daca se poate modele pentru fiecare ... (vezi toată discuția)