avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces verbal de negociere CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces verbal de negociere CCM

va rog sa ma ajutati cu un model de proces verbal de negociere a CCM si finalizare a negocierii .
multumesc
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 21:33, 18 Ianuarie 2014
Demararea negocierilor trebuie sa se faca cu cel putin 45 de zile calendaristice înaintea expirării contractului colectiv de muncă .

Asadar, de la data de 17.oct.2013 , data cand trebuia sa se demareze negocierea in termen de 5 zile calendaristice de la aceasta data, angajatorul sau organizaţia patronală avea obligaţia să convoace toate părţile îndreptăţite în vederea negocierii contractului colectiv de muncă.
Prin urmare, data primei convocari trebuia sa fie 23 oct.2013.
multumesc frumos pt explicatii
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua si LA MULTI ANI ! Am o intrebare , firma la care lucrez are CCM valabil pina in mai 2014, dupa aceasta data ce se intimpla, nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Termene negociere ccm Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu calcularea termenelor privind negocierea CCM (expira in 30 nov), negociere la initiativa angajatorului. Nu reusesc deloc, ... (vezi toată discuția)
Ccm comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, As dori si eu sa-mi spuneti etapele incheierii unui CCM pana la faza de negociere (aici nu se va opri...) si daca se poate modele pentru fiecare ... (vezi toată discuția)