avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli de judecata neplatite, consecinte
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli de judecata neplatite, consecinte

In cazul in care o persoana nu achita cheltuielile de judecata ce se intampla? I se poate deschide proces penal pentru recuperarea lor?
Nicidecum, daca neplata datoriilor ar fi fapta penala, majoritatea am fi la inchisoare. Il puteti executa silit, luati legatura cu un executor judecatoresc.
Am inteles. Insa, in cazul in care persoana respectiva nu detine niciun bun pe numele ei, ce modalitate de recuperare a cheltuielior exista? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
ContSters278923, utilizator
Prin poprire pe salariu daca e angajat.
Da, penal nu exista consecinte.
In afara de poprire pe salariu nu are ce sa faca.
Daca nu aveti serviciu nu va recupera heltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri nutzzu nutzzu Buna ziua.Am obtinut trimiterea in judecata a unei persoane,pt. o infractiune,impotriva careia m-am constituit parte civila cu suma x. As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)