avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In UK este valabil acest articol din CP?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In UK este valabil acest articol din CP?

Art. 16 Persoana care a comis una dintre infractiunile prevazute la art. 2 - 10, iar in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza identificarea si tragerea la raspundere penala a altor persoane care au savarsit infractiuni legate de droguri beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de lege.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:59, 20 Septembrie 2013
Asa cum ati fost sfatuita si mai inainte, un avocat local v-ar ajuta cu informatii sau poate va raspunde cineva pana la urma si aici.
Marea Britanie are legislatie engleza (pentru Anglia si Tara Galilor), nord-irlandeza (pentru Irlanda de Nord) si a scotilor (pentru Scotia). Primele doua sunt drept comun (adica total diferite de dreptul continental), iar legislatia scotilor este un amestec de sisteme de drept. In toate acestea conteaza si legile si precedentele. Legile se pot gasi pe internet, dar precedentele trebuiesc cauate la biblioteca de acolo. Deci daca stiti in ce zona este urmarit penal, puteti cauta legile penale.

Altfel, repet sugestia anterioara, sa discute onest cu politistii/procurorii si sa negocieze cu ei reducerea pedepsei sau a capetelor de acuzare pentru cooperare la ancheta. Asa ceva se numeste plea bargain. Nu este acelasi lucru cu plea bargain din filmele americane, in sensul ca in Anglia si Tara Galilor marimea pedepsei o decide tribunalul, dar procurorii pot elimina anumite capete de acuzare prin buna intelegere cu avocatii apararii.
Eu pot colabora oriunde exista bani.
In dreptul anglo saxon nu exista asa ceva.
Pledati vinovat sau nevinovat.

Ori va luati pedeapsa mare ori iesiti ieftin dar cu avocat.
Fara avocat veti fi distrus in dreptul insular.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal uk Andrea Paul Andrea Paul Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Exista un cod penal in Marea Britanie? Cum as putea beneficia de el ? Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Doresc un avocat roman uk londra Andreea_deutza Andreea_deutza ma poate ajuta si pe mine cineva cu un avocat bun in londra uk pe domeniu emigrari ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma scuzați pentru deranj. e vorba despre 3 capete ... Mrs.Styles1 Mrs.Styles1 Buna ziua, ma scuzați pentru deranj. E vorba despre 3 capete de acuzați. Constituire de grup infracțional. Trafic de droguri Trafic de droguri de ... (vezi toată discuția)