avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cresa/ Gradinita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cresa/ Gradinita

Buna ziua, am o fetita de 1,9 ani, sunt in concediu crestere copil cu handicap . Intrebarea mea este: am voie sa o inscriu la o cresa/ gradinita de stat pe perioada concediului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:47, 19 Septembrie 2013
Nu exista nici o prevedere legala care sa interzica aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriererea copilului la cresa Victor_b04 Victor_b04 Buna ziua, Am un copil de 1 an si 1 luna, beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la 2 ani in urma deciziei de incadrare in grad de handicap usor al ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)