avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna ziua,va cer ajutorul im anumita problema:in urma cu 20 de ani mama mea a decedat,eu fiind unicul copil.cate procente imi revin si care este pretul de dezbatere a succesiunii?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:39, 19 Septembrie 2013
Buna ziua,
daca nu mai traieste nici tatal, ii mosteniti pe ambii si atunci aveti toata masa succesorala.
daca tatal traieste aveti dreptul la 3/4 din masa succesorala adica la jumatate din toate bu8nurile realizate de parinti impreuna.
despre cost e greu sa va spun.
La notar acesta etse functie de valoare masei succesorale,
In insyanta este de 3% din valoarea masei succesorala.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune gabrielaion gabrielaion Buna ziua. Referitor la succesiune, inteleg ca taxele si impozitele sunt procent din valoarea mostenirii. DACA NU CUNOSC TOTALITATEA MOSTENIRII? Daca aflu ... (vezi toată discuția)
Succesiune - cote mostenire o27112008 o27112008 Care este cota parte a unui copil unic, dupa moartea tatalui, daca mama traieste? (vezi toată discuția)
Partaj - cum se stabilesc cotele, valoarea imobilului lidy lidy suntem doi fraţi după mamă care au o moştenire(casă care a fost făcută împreună cu tatăl vitreg al meu,) dar nu ne putem înţelege, fratele a ... (vezi toată discuția)