avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penal - redozari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Penal - redozari

ce se stie despre redozari?anul juridic se va schimba,in loc de 6 luni la an se va merge cu 8 luni la an?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 10:45, 20 Septembrie 2013
nu exista an juridic sau de alt fel. folositi un jargon "de puscarie" fara acoperire juridica. Daca va referiti la scaderea pragului obligatoriu de executat dintr-o pedeapsa, s-ar parea ca pe noul cod va fi obligatorie executarea efectiva a minim 1/2 din pedeapsa.
Dar,acest lucru va fi posibil in acest an sau odata cu intrarea in vigoare a noului cod penal?vor beneficia de aceasta si cei cu pedepse definitive?
asteptati sa vedeti cum si cand va intra in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal si de procedura penala fata_scumpy fata_scumpy Stie cineva de cand intra in vigoare noul cod penal si de procedura penala? (vezi toată discuția)
Buna ziua vanesssa_03 vanesssa_03 buna ziua asi avea si eu cateva intrebari daca imi puteti raspunde?cum beneficiaza detinuti la intrarea codului penal?cand intra in vigoare?si ce redozari se ... (vezi toată discuția)
Redozari si decrete 2011 alexandrarusu alexandrarusu as vrea sa stiu si eu despre ce este vorba cu aceste noi decrrete de redozari sh gratieri care se dau din 1 octombrie 2011 si despre noul cod penal si daca ... (vezi toată discuția)