Buna ziua am avut un recurs si mi sa respins si ma obligat sa palatesc cheltuieli de judecat doar unuia dintrte parati si acuma du pa aproape 6 luni ma chemat in judecata ca sa platesc cheltuieli de judecata celuilalt se poate sa ceara du pa o asa perioada si dupa ce completul de judecata de la tribunal nu i le a dat doar unuia dintre iei cine poate sa mi raspunda si ce am de facut ca in actul pe care la m primit imi spune sa pun intampinare si dc am castig de cauza dc pun intampinare cu intapinarea avocatului unde nu a cerut cheltuieli de judecata dar are chitanta facuta
1. Ce s-a acordat de către instanță, fond, apel, recurs, este ceea ce aveți dvs de plătit;
2. Termenul de 6 luni nu este prea mare pentru a vă executa silit.
Nu în ultimul rând, în calitate de moderator, vă invit să nu mai utilizați scrierea cu majuscule și, pe cât posibil, să încercați să fiți mai explicit.
am avut un recurs si l am pierdut si tribunalul ma obligat sa platesc doar unuia dintre parati cheltuieli de judecata si acuma dupa 6 luni mia venit de judecatorie de la celalalt parat ca ma in judecata ptr cheltuieli de judecata si in acel act mi se spune sa pun intampinare .Intrebarea mea este ma mai poate da in judecata dupa ce tribunalul sa pronuntat pe sentinta ca irevocabil si acel avocat care cere acuma cheltuieli de judecat in intampinarea pe care a depuso ptr recurs el nu a cerut cheltuieli de judecata si este normal ca tribunalul nu i a acordat ,eu pot sa pun acuma intampinarea aia sa arat ca el nu a cerut?
Dvs, evident, susțineți că nu s-au cerut cheltuielile. Există, totuși, o tendință în ultimul timp de a se cere cheltuielile pe cale separată - probebil pentru a se include și onorariul de succes.
Cedo
s_ionut
intr-un proces pe care l-am castigat pe fond si am pierdut recursul am cerut o anumita suma de bani in cazul in care ma adresez CEDO pot cere DESPAGUBIRI MAI ... (vezi toată discuția)
Suspendare?
Borza
Pe rol este un dosar de evacuare de competenta Tribunal , iar legat de aceeasi cauza dar de competenta Judecatorie cu obiect pretentii chirie pe spatiul ... (vezi toată discuția)