avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Concurs pt ocuparea functiei de grefier de la curtile ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Concurs pt ocuparea functiei de grefier de la curtile de apel

stie cineva sa-mi spuna cum decurge si in ce consta mai exact proba practica de "verificare a cunostintelor de operare pe calculator si tehnoredactare " pt concursurile de ocupare a posturilor de grefieri la curtile de apel?

Cel mai recent răspuns: aricipogonici , utilizator 14:37, 25 Septembrie 2013
Unde ai avzut anuntul si care sunt conditiile?
participa cineva la concursul de la curtea de apel bacau?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng alynotza01 alynotza01 La concursul de admitere SNG se cere sa ai cunostinte de operare pe calculator sau de dactilografiere. Trebuie sa facem un curs pentru a demonstra acest ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen grefier organizate de curile de apel ??? lauraluro lauraluro Buna seara Ar putea sa imi spuna cineva despre subiectele la concursurile de grefier (nu ma refer la admiterea la SNG) ...as dori sa incerc luna viitoare la ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru grefieri dianasandu dianasandu As dori sa stiu, de la cei care au participat la concursuri pentru ocuparea postului de grefier cu studii superioare, in ce consta proba practica la astfel de ... (vezi toată discuția)