avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FALS IN INSCRISURI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FALS IN INSCRISURI

POATE CINEVA SA-SI INSUSEASCA printr-un fals la un notar corupt O PROPRIETATE ?/ ASA PUR SI SIMPLU . se stie faptul ca in vedera instrainarii unui bun imobil notarul este cel care merge si scoate cf in vederea tranzactiei si cu datele exacte ale 'vanzatorilor' si semnaturi false te trezesti fara casa..... va rogggg sa ma luminati de ce ar face un notar asa ceva sau de ce nu ar fa ce-o ....arat faptul ca nu am solicitat nici unui birou notarial acest lucru ..... va multumesc este vorba de o valoare de 50-60 miieur
..
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 20:51, 19 Septembrie 2013
Fiti atent ce se poate face in Romania cu ajutorul notarilor: am avut o ruda in varsta in Bucuresti care a fost rapita de tigani si dupa 1 saptamana i-au dat drumul, dar apartamentul sau fusese vandut de mai multe ori!
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
emil6702, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere unei masini vandute fara a avea documente sabrina1980 sabrina1980 Am vandut o masina acum 5 ani facand un contract de vanzare dar nu il mai am , nu mai am nici un document decat copiile .Contractul nu e facut in fata unui ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare. confirmare plata alex5 alex5 act Vanzare-Cumparare. confirmare plata. se da un act de vanzare cumparare in cadrul caruia , intr-un paragraf, se specifica faptul ca vanzatorul trebuie ... (vezi toată discuția)