avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

daca am fost la executor pe 18 sept si am facut o cerere pt executare silita, urmand ca in termen de 3 zile sa inregistreze dosarul la judecatorie pt a se stabili termen. acest dosar apare pe portalul instantelor de judecata dupa ce va fi inregistrat?sau cum se procedeaza in astfel de cazuri?unde se stabileste daca va fi executat sau nu?
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:51, 20 Septembrie 2013
Se va da un termen pentru incuviintarea executarii, dupa ce va fi inregistrata cererea executorului....Dvs trebuie sa tineti legatura doar cu executorul, acesta urmand sa isi exercite atributiile pentru care l-ati remunerate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere instanta wap54 wap54 Cum se procedeaza acum la solicitarile de executare silita cu incheierile instantelor privind incuvintarea executarii? Se inregistreaza la judecatorie ca ... (vezi toată discuția)
Despre incuviintarea executarii silite tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru.Executorul trebuie sa ceara incuviintarea executarii silite (a unei hotarari judecatoresti-executare sulta) ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita Isabela30 Isabela30 In cat timp se admite o incuviintare executare silita pentru punere in posesie a unui teren mentionez ca a trecut o luna am mers la judecatorie si mi s.a spus ... (vezi toată discuția)