avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incuviintare executare silita

In cat timp se admite o incuviintare executare silita pentru punere in posesie a unui teren mentionez ca a trecut o luna am mers la judecatorie si mi s.a spus ca a avut termen in data de 5 aprilie dar ca dosarul este la judecator .Mentionez ca pe portal nu a aparut nici o modificare nu apare nici data de 5 aprilie doar data cand a fost introdusa cererea ce pot sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 13:45, 28 Aprilie 2018
Art. 666. COD PROCEDURA CIVILA .Incuviintarea executarii silite

(2) Cererea de incuviintare a executarii silite se solutioneaza in termen de maximum 7 zile de la inregistrarea acesteia la instanta, prin incheiere data in camera de consiliu, fara citarea partilor. Pronuntarea se poate amana cu cel mult 48 de ore, iar motivarea incheierii se face in cel mult 7 zile de la pronuntare. Incheierea se comunica din oficiu, de indata, executorului judecatoresc, precum si creditorului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Marta Tot Marta Tot Pe data de 8 august a.c s-a solutionat cererea de executare silita. Pe internet se mentioneaza urmatoarele : Complet X, Tip solutie - Incheiere, Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara centru_cta centru_cta Buna ziua! Am primit de la fosta sotie a unui salariat o solicitare la care atasase copie hotarare instanta judecata pentru a i retine sotului (angajatul ... (vezi toată discuția)
Declansarea executarii silite carymen carymen buna ziua! as vrea sa stiu ce inseamna \\" declansarea executarii silite\\", adica este momentul cand se initiaza procedura ex.silite sau efectiv cand se ... (vezi toată discuția)