buna dimineata... avem un buldoexcavator in val.de 186.270 lei (amortizat 100%)care a luat foc si a ars in proportie de 90 %... administratorul vrea sa il caseze...intrebarea mea este cum pot sa il casez ....tinand cont ca acesta este girat la Finante (dar era in custodie la noi pt a ne putea desfasura activitatea) .Mentionez ca nu avem nici un proces verbal de la Pompieri sau de la o alta institutie ....cum ca este distrus in proportie de 90 %..... va multumesc
Din cate stiu daca instrainezi bunuri aflate sub sechestru este infractiune...
In mod normal anunti politia sau pompierii cand are loc un incendiu pentru a se cerceta cauza lui... " a luat foc". Intrebare: administratorul nu este curios sa afle cauza incendiului?
Eu zic ca cei care au pus sechestru pe bunul respectiv o sa fie foarte curiosi de cauza incendiului...
Indrumare
mony28chitas
Aseara a luat foc din senin,fara sa se aprinda vre-un led de avertizare ca ceva ar fi in neregula masina cumnatului meu ,un Audi din 2012/1968 cmc. A ars in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.