avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casare mijloc de transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casare mijloc de transport

buna dimineata... avem un buldoexcavator in val.de 186.270 lei (amortizat 100%)care a luat foc si a ars in proportie de 90 %... administratorul vrea sa il caseze...intrebarea mea este cum pot sa il casez ....tinand cont ca acesta este girat la Finante (dar era in custodie la noi pt a ne putea desfasura activitatea) .Mentionez ca nu avem nici un proces verbal de la Pompieri sau de la o alta institutie ....cum ca este distrus in proportie de 90 %..... va multumesc
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 14:51, 20 Septembrie 2013
Girat?.....nu prea inteleg cum se poate gira un mijloc fix la finante? sau probabil este vorba de sechestru?
sechestru...pt neplata datorii la bugetul staului
Din cate stiu daca instrainezi bunuri aflate sub sechestru este infractiune...
In mod normal anunti politia sau pompierii cand are loc un incendiu pentru a se cerceta cauza lui... " a luat foc". Intrebare: administratorul nu este curios sa afle cauza incendiului?
Eu zic ca cei care au pus sechestru pe bunul respectiv o sa fie foarte curiosi de cauza incendiului...
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
radumuresan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - autorizație demolare casă distrusă în incendiu George Marian George Marian Am si eu o intrebare la o bunica de a mea ia luat foc casa din cauza hornului la loc incendiului au venit pompierii casa nu a ars de tot dar in proportie de ... (vezi toată discuția)
Ref. incendiu provocat la betie pesticid pesticid Casa din fata mea a luat foc pt. ca proprietarul a fost beat mort toata ziua. Oricum el este beat tot timpul si ne tem eam de asa ceva. Au fost pompierii si ... (vezi toată discuția)
Indrumare mony28chitas mony28chitas Aseara a luat foc din senin,fara sa se aprinda vre-un led de avertizare ca ceva ar fi in neregula masina cumnatului meu ,un Audi din 2012/1968 cmc. A ars in ... (vezi toată discuția)