avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara - autorizație demolare casă distrusă în ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara - autorizație demolare casă distrusă în incendiu

Am si eu o intrebare la o bunica de a mea ia luat foc casa din cauza hornului la loc incendiului au venit pompierii casa nu a ars de tot dar in proportie de 50-60% a fost distrusa. Bunica mea a fost sanctionata cu o amenda pentru neglijenta si a primit un proces verbal de la pompieri precum in casa nu se mai poate locui din cauza distrugilor in urma incdndiului. Acum intrebarea mea este ( bunica mea mai este obligata sa plateasca autorizatie pentru demolare daca are procesul verbal respectiv mai sus mentionat? ) va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:43, 10 Decembrie 2018
Buna seara,
Evident ca DA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mijloc de transport natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna dimineata... avem un buldoexcavator in val.de 186.270 lei (amortizat 100%)care a luat foc si a ars in proportie de 90 %... administratorul vrea sa il ... (vezi toată discuția)
Incendiu casa din vina vecinilor iula iula Buna ziua, sunt proprietara, impreuna cu sotul meu, a doua case taranesti vechi in com. Dambovicioara, noi fiind domiciliati in Bucuresti. Una dintre ele a ... (vezi toată discuția)
Indrumare mony28chitas mony28chitas Aseara a luat foc din senin,fara sa se aprinda vre-un led de avertizare ca ceva ar fi in neregula masina cumnatului meu ,un Audi din 2012/1968 cmc. A ars in ... (vezi toată discuția)